۴-۲-۴-۳- اندازه گیری سانست یلو در نمونههای حقیقی………………………………………..۹۳
۴-۲-۴-۴- اندازه گیری سانست یلو در نمونههای خوراکی……………………………………….۹۳
۴-۲-۴-۵- بررسی دقت و صحت………………………………………………………………….۹۴
۴-۲-۵- مقایسه روش استخراج نقطه ابری با روشهای دیگر…………………………………….۹۵
۴-۲-۶- نتیجه گیری…………………………………………………………………………………۹۶
فهرست منابع…………………………………………………………………………………………۹۷
فهرست جدولها
عنوان صفحه
جدول (۱-۱) مروری بر کارهای انجام شده برای حذف رنگ بر روی جاذبهای مختلف..۱۸
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
جدول(۱-۲). لیست مواد مصرف شده در بررسی حذف آنیلین بلو و آزوکارمین جی………۲۰
جدول (۱-۳) کد گذاری متغیرها برای رنگ آنیلین بلو………………………………………۲۹
جدول (۱-۴) کد گذاری متغیرها برای رنگ آزو کارمین جی……………………………….۲۹
جدول (۱-۵) نتایج حاصل از باکس برای آنیلین بلو………………………………………….۳۰
جدول (۱-۶) نتایج حاصل از باکس برای آزوکارمین جی…………………………………..۳۱
جدول (۱-۷) آنالیز واریانس (ANOVA) طرح مرکب مرکزی برای آنیلین بلو…………….۳۲
جدول (۱-۸) آنالیز واریانس (ANOVA) طرح مرکب مرکزی برای آزو کارمین جی…….۳۳
جدول (۱-۹) ضرایب رگرسیون مدل چند جملهای آنیلین بلو………………………………..۳۳
جدول (۱-۱۰) ضرایب رگرسیون مدل چند جملهای آزوکارمین جی……………………….۳۴
در جدول (۱-۱۱) ثابتهای ایزوترمهای مختلف وضریبهای همبستگی برای حذف رنگ آنیلین بلو بر روی آلومینای فعال اصلاح شده با نانو ذرات نقره محاسبه شده…………………….۴۶
در جدول (۱-۱۲) ثابتهای ایزوترمهای مختلف وضریبهای همبستگی برای حذف رنگ آزوکارمین جی بر روی آلومینای فعال اصلاح شده با نانو ذرات نقره محاسبه شده است.……..۴۶
جدول (۱-۱۳) پارامتر های سنتیکی برای جذب رنگ آنیلین بلو بر روی آلومینای فعال اصلاح شده با نانو ذرات نقره………………………………………………………………………………۵۶
جدول (۱-۱۴) پارامتر های سنتیکی برای جذب رنگ آزو کارمین جی بر روی آلومینای فعال اصلاح شده با نانو ذرات نقره……………………………………………………………………….۵۷
جدول (۱-۱۵) بررسی و مقایسته پارامترهای ترمودینامیکی رنگهای آزو کارمین جی و آنیلین بلو بر روی آلومینای فعال اصلاح شده با نانو ذرات نقره…………………………………………۶۰
جدول (۲-۱) مروری بر کارهای انجام شده در اندازه گیری و استخراج سانست یلو…………۷۲
و جداسازی سانست یلو……………۷۴ استخراج برای شده مصرف مواد لیست جدول(۲-۲)
جدول (۲ – ۳) برخی خصوصیات سانست یلو………………………………………………..۷۵
.جدول (۲-۴) خواص فیزیکی حلالهای آلی استفاده شده در استخراج سانست یلو ………..۷۵
جدول (۲-۵). تاثیر نوع سورفکتانت بر کارایی استخراج سانست یلو…………………………۸۰
عنوان صفحه
جدول (۲-۶). تاثیر نوع حلال بر کارایی استخراج سانست یلو………………………………۸۱
جدول (۲ -۷) کدگذاری متغیرها……………………………………………………………..۸۲
جدول (۲-۸) نتایج حاصل از باکس ……………………………………………………………۸۲
جدول (۲-۹ )آنالیز واریانس (ANOVA) طرح باکس بنکن…………………………………۸۳
جدول (۲-۱۰ )آنالیز واریانس (ANOVA) طرح باکس بنکن……………………………….۸۴
جدول (۲-۱۱) ضرایب رگرسیون مدل چند جملهای………………………………………….۸۵
جدول (۲-۱۲). شرایط بهینه به دست آمده از استخراج نقطه ابری………………………………۹۰
جدول (۲-۱۳). بررسی اثر مزاحمت گونه های همراه در اندازه گیری سانست یلو………………..۹۱
جدول (۲-۱۴). داده های به دست آمده از رسم منحنی کالیبراسیون………………………….۹۲
جدول (۲-۱۵). بررسی دقت و صحت روش استخراج سانست یلو در ۳ اندازه گیری…………..۹۵
جدول(۲-۱۶). مقایسه روش با روشهای دیگر استفاده شده برای اندازه گیری سانست یلو..۹۵
فهرست شکلها
عنوان صفحه
شکل (۱-۱) فرمول ساختاری آنیلین بلو…………………………………………………………..۲۱
شکل (۱-۲) فرمول ساختاری آزوکارمین جی……………………………………………………۲۲
شکل (۱-۳) طیف جذبیUV-Vis نانو ذره نقره………………………………………………..۲۲
شکل (۱-۴) تصویر XRD بدست آمده: a ) آلومینای فعال. b) نانوذرات نقره تثبیت شده روی آلومینای فعال ……………………………………………………………………………………….۲۳
شکل (۱-۵) تصویر SEM سطح آلومینای فعال………………………………………………….۲۴
شکل (۱-۶) تصویر SEM نانوذرات نقره تثبیت شده روی آلومینای فعال……………………..۲۴
شکل (۱-۷) نمودار کالیبراسیون آنیلین بلو……………………………………………………….۲۶
شکل (۱-۸) نمودار کالیبراسیون آزوکارمین جی………………………………………………..۲۶
شکل (۱-۹) اثر pH بر میزان حذف آنیلین بلو …………………………………………………..۲۷
شکل (۱-۱۰) اثر pH بر میزان حذف آزوکارمین جی ………………………………………….۲۸
شکل (۱-۱۱) شرایط بهینه بدست آمده برای آنیلین بلو…………………………………………۳۴
شکل (۱-۱۲) شرایط بهینه بدست آمده برای آزوکارمین جی………………………………….۳۵
شکل(۱-۱۳) نمودار سطح پاسخ آنیلین بلو ………………………………………………………۳۷
شکل(۱-۱۴) نمودار سطح پاسخ آزوکارمین جی………………………………………………..۳۷
شکل (۱-۱۵) ترسیم مقادیر پیش بینی شده توسط طراحی آزمایشات در مقابل مقادیر مشاهده شده از مدل ریاضی برای آنیلین بلو…………………………………………………………………۳۸
شکل (۱-۱۶) ترسیم مقادیر پیش بینی شده توسط طراحی آزمایشات در مقابل مقادیر مشاهده شده از مدل ریاضی برای آزوکارمین جی………………………………………………………….۳۸